fredag 3 april 2009

En liten uppdatering bara

Går lite långsamt just nu mellan inläggen. Har fullt upp med både det ena och det andra, samt ett större långtidsprojekt som jag arbetar med just nu. Jag kommer berätta mer om detta när och om det blir aktuellt. Tills vidare är det Top Secret! ;-)

För övrigt blir det en spännande och händelserik helg. Imorgon blir det auktionsvisning i Frihamnen, och på söndag bär det av till Älvsjömässan. Har läst en del blogginlägg och annat från mässan, och jag börjar bli lite nyfiken. Vill gärna se de där två GAN-målningarna till exempel.

Jag har också fått ett mail från en man som vill att jag ska skriva något om marinmålaren George Johansen. Han är omnämnd i det inlägg jag skrivit om Carl-Oscar Borg. Just nu är det fullspäckat schema, bestående av kvällskurser och skrivuppgifter, men jag ska försöka göra lite research innan påsken. Återkommer inom de närmaste dagarna med rapporter från stads och från Antikmässan.

Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Tack för din trevliga hälsning hos mig. Gick in till dig och har fastnat här... :) mycket spännande att läsa och titta på! Nu ska jag på auktion så jag lägger till dig bland mina favoriter och kommer tillbaka sen!

    Annie

    SvaraRadera